Tyg

Med dekorativa, utbytbara tygfält kan vik- och blockväggen ges ett utseende anpassat till rumsmiljön. Tygets ljudabsorberande egenskaper förbättrar samtidigt lokalens akustik.

Materialfakta

Standardtyger i 100% polyester med bakomliggande ljusabsorbent i 100% återvunnen polyester. Standardtygerna kan dammsugas och tvättas i maskin eller torkas med en lätt fuktad trasa.

Utförande

Väggarna levereras med valfritt tyg ur Sprint eller Nexus-serien. Tygsektionerna är infattade i en laminerad ram i kulör enligt Winabs standardsortiment.

Se hela utbudet hos Camira

Egenskaper

Med sina dekorativa, utbytbara tygfält kan block- och vikväggen färgmässigt anpassas till eller kontrastera mot installationsmiljön.

Materialen i väggarna absorberar också reflekterande ljud och förbättrar akustiken i överakustiska rum. De textila partierna kan användas som anslagstavlor.

Ytmaterialen innehåller inget glasfiber och tål slag och stänk utan att smula eller damma.

Väggarna är mycket lämpliga som rumsavdelare i lokaler med höga krav på akustik, tålighet och miljö som t.ex skolor och matsalar.

Miljöaspekter

Vik- och blockväggar med tyg är ett mycket miljövänligt alternativ. Tyg- och ljudabsorbenten är fullt återvinningsbara. Metall återvinns och trämaterial deponeras som brännbart material.

Tyger till vikväggar

Exempel

Train Green

Train Green

Track Orange

Track Orange

Silver

Silver

Champion Turquoise

Champion Turquoise

Midnight Blue

Midnight Blue