Starka skäl att välja Winab

Hög kvalitet och korta leveranstider är Winabs främsta fördelar. Flexibilitet och förmåga att möta kunders önskemål gör oss till marknadsledande i Norden.

Kompetens

Att lära sig bygga väggar tar tid. Vi vet. Vi har själva hållit på i över 40 år. Många av våra medarbetare har varit med länge – några sedan starten – och vi har idag en rad erfarna hantverkare som vet allt om varje väggdetalj.

Kunskapen är samtidigt en färskvara som ständigt måste bytas ut och byggas på. Vår personal fortbildas kontinuerligt och vi har länge tillämpat jobbrotation som ett sätt att vidareutveckla våra medarbetare.

Mycket automatiseras, men en hel del är fortfarande ett hantverk. Ett noggrant finlir där allt det mekaniska måste fungera, men där slutprodukten samtidigt ska vara snygg att titta på. För oss räcker inte det ena eller det andra. Vi måste behärska allt. Har kunden egna idéer och specifika önskemål, då är det upp till oss att prestera.

Hög kvalitet

Kvalitet är i våra ögon en fråga om inställning. Vi har därför under lång tid utvecklat en attityd där varje Winab-medarbetare med noggrannhet och fingertoppskänsla arbetar för att minimera brister i våra produkter. 

Vik- och blockväggar är ofta stora vilket kräver kunskap kring hantering av byggkroppar med stor volym. Vi har genom åren byggt upp en vana att hantera stora byggdelar och kan på så vis undvika defekter till följd av stötar och andra missöden.

Flexibla med korta leveranstider

Flexibilitet är för oss att möta kunden med det han söker efter och att leverera detta på utsatt tid och med rätt kvalitet. Att lyssna noga och skapa lösningar för unika behov, är själva grunden för vår framgång.

Winabs flexibilitet är välkänd och möjlig tack vare vår unika väggkonstruktion och en väl intrimmad fabrik.

Våra väggprodukter är byggda utifrån Winab-standardiserade komponenter och material, som kombineras i otaliga varianter. Med smarta byggmetoder kan vi – snabbt och effektivt – möta även de mest krävande önskemålen.

Vår fabrik är anpassad och trimmad för våra lösningar och genom mångårig erfarenhet och hög kompetens hos våra operatörer kan vi erbjuda korta omställningstider och hög grad av skalbarhet vid ökad efterfrågan.

Servicekänsla

För oss på Winab är servicekänslan viktig. Vi förstår vikten av kontinuerlig tillgång till kunnig expertis, för frågor kring funktion och konstruktion. Våra medarbetare har en erfarenhet som de gärna delar med sig av.

Vi hjälper dig som kund till en produkt som verkligen fungerar. Har du frågor kring aktuella normer och bestämmelser eller behöver hjälp med nödvändiga beräkningar är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Ett samarbete med Winab ger dig många fördelar. Vi har marknadens bredaste program och kunskapen som krävs.