Ljudabsorberande produkter

Med absorberande paneler och smarta akustikprodukter kan rummets ljudmiljö avsevärt förbättras. Winabs dotterbolag Quiet Solutions erbjuder ett genomtänkt program av ljudabsorbenter som passar väl in i de flesta miljöer.

Programmet omfattar akustiska paneler och absorbenter för inom- och utomhusmiljöer samt ljudisolerande material. Vi projekterar, tillverkar och monterar även kundanpassade lösningar för att möta föreskrivna ljudvärden i rum och miljöer.

Produkterna är lätta att montera och kombineras med tyger valda efter eget tycke och smak. Snygg design och stor valfrihet har gjort sortimentet populärt hos bl.a arkitekter och inredare.

Ljudabsorberande material är testade av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) enligt EN ISO 354 och har ljudabsorptionsvärden från A-klass enligt EN ISO 11654.

Hållbarhet

För att uppnå våra hållbarhetsmål är ljudabsorbenterna i möjligaste mån tillverkade av naturliga fiber från linne och trä eller återvunnen polyester.

Ingen av våra absorbenter avger miljöfarliga bindemedel eller partiklar vid beröring eller om man lutar sig mot dem, vilket gör dem perfekta i miljöer där människor dagligen vistas.

Ljudabsorbenter

Ljudabsorbenter

Paneler

Diffusers

Diffusers

Tyger

Tyger