Kundsupport

På Winab har vi byggt vik- och blockväggar i över 40 år. Vi har idag en erfarenhet som vi är stolta över men som vi också gärna delar med oss av. Kunniga tekniker och säljare hjälper dig göra rätt produktval och svarar på frågor kring aktuella bestämmelser, montering och skötsel. Kunskap och service erbjuds även direkt på hemsidan.

Mycket att hämta på winab.se

För oss på Winab är direktkontakten med våra kunder viktig. Beredskapen är därför hög när du söker svar på specifika frågor eller vill ha vägledning fram till bästa lösningen för just ditt projekt.

Hemsidan är det perfekta komplementet. En välfylld informationsbank som du, när som helst, kan besöka för att lära mer om vårt sortiment och förbereda dig inför kontakten med oss.

Här finns nödvändig fakta kring alla våra produkter och rekommendationer kring ditt val av väggtyp. Här finns också grundläggande information om normer och standards som du behöver förhålla dig till för att möta lagar och myndighetskrav.

Boka service och montagehjälp

På hemsidan kan du också ta de första stegen när du behöver service- och montagehjälp. Fyll i formulären och ge oss uppgifterna vi behöver för nästa steg. Vi kontaktar dig därefter inom kort med förslag på tid. 

Suzanne Larsson
Kundservice
Tel. 08-5200 51 11
suzanne.larsson@winab.se

Emelie Nilsson
Kundservice
Tel. 08-5200 51 12
emelie.nilsson@winab.se