Varitrans rörliga glasväggsystem

Detta rörliga väggsystem skapar en atmosfär med öppet rum, samtidigt som funktionella zoner separeras säkert. Med sina skräddarsydda linjeprofiler utstrålar det utmärkthet inom hantverk, attraktiv design, solid robusthet och varaktig kvalitet. En enkel drift kan underlättas ytterligare av funktionella element såsom integrerade dörrluckor, låsstatusindikatorer och dörrhållare, efter behov. Oavsett om det är rakt eller vinklat anpassar det sig flexibelt till individuella krav och passar perfekt för både renoveringsprojekt och nybyggnationer.

Varitrans

Övertygande kombination av estetisk elegans och funktionell effektivitet

Varitrans Straightline utstrålar excellens med sitt eleganta hantverk, sin attraktiva design, solida robusthet och hållbara kvalitet. En mängd innovativa säkerhets-, säkerhetsövervaknings- och låssystemlösningar säkerställer pålitlig drift. Med den omfattande expertisen från DORMA Hüppe är Service-teamet alltid där för att ge support. Driftsalternativen kan lätt anpassas till rådande krav, vilket gör att olika funktionella zoner enkelt, säkert och snabbt kan separeras eller slås samman.

Varitrans

Manuell drift - enkelt, säkert och pålitligt

Den manuella versionen imponerar med tanke på dess enkla användbarhet och pålitliga funktionalitet. Låskomponenterna är till exempel elegant dolda i ramprofilerna, med visuell elegans ytterligare förstärkt av en innovativ dörrstängare som är helt integrerad i dörrbladet.

Valfria tillägg ger ytterligare användarvänlighet, vilket ger mer kontroll och förbättrad säkerhet.

Varitrans

Ljudråd helt från den första planeringsfasen

Vare sig det gäller en ny byggnad, en ombyggnad eller en renovering, kommer beslutet till förmån för ett rörligt väggsystem med DORMA Hüppe att säkerställa att du skördar fördelarna med hög produktkvalitet i kombination med rådgivningskompetensen hos vår erfaren, hjälpsam personal.

Vi hjälper dig i ditt specifika projekt med individuellt stöd och avancerade arkitektoniska verktyg för att säkerställa en helt integrerad strategi för planering, design och installation.

Funktioner

  • Hög stabilitet och enkel, felfri installation
  • Multifunktionell konfigurationsflexibilitet: raka linjer, vinklade eller polygonala layouter
  • Enkel manuell drift
  • God ljudabsorbtion tack vara precisionskonstruerade aluminiumskenor
  • Elegant design med integrerade funktionella element
  • Hållbarhet: omfattas av miljöproduktdeklaration (EPD) enligt ISO 14025 och EN 15804