Varitrans metalliskt rörligt glasväggssystem

Rörligt glasväggssystem med infällda enkelpunktsfästen av rostfritt stål - med exceptionell sikt och en förbättrad känsla av rymlighet. Denna eleganta konstruktion eliminerar behovet av ramprofiler, vilket ytterligare förstärker det moderna glasutseendet. De olika elementen och tillbehören som finns i Varitrans Metalline-serien erbjuder stort utrymme för enskilda layouter och användningsmetoder.

Varitrans Metalline

Elegans personifierad

Huvudfunktionen i Varitrans Metalline är dess enpunktsfästen av infälld rostfritt stål med glas. Glasmonterings- och låsanordningarna är integrerade i en funktionsenhet. En låsspärr ingår för att förhindra obehörig åtkomst. Denna eleganta konstruktion eliminerar behovet av ramprofiler, vilket därmed förstärker det moderna glasutseendet.

Varitrans Metalline

Lätt att använda – både manuell eller helautomatisk

Det finns två operativsystem som passar dina ansträngningsbesparande krav: standard manuell drift eller vårt premium helautomatiska styralternativ ComfortDrive.
 
Detta helautomatiska styrsystem förflyttar panelerna med en knapptryckning, vilket garanterar enkel och snabb positionering med hastigheter upp till 250 mm / s.

Varitrans Metalline

Ljudråd helt från den första planeringsfasen

Vare sig det gäller en ny byggnad, en ombyggnad eller en renovering, kommer beslutet till förmån för ett rörligt väggsystem med DORMA Hüppe att säkerställa att du skördar fördelarna med hög produktkvalitet i kombination med rådgivningskompetensen hos vår erfarna, hjälpsamma personal.
 
Vi hjälper dig i ditt specifika projekt med individuellt stöd och avancerade arkitektoniska verktyg för att säkerställa en helt integrerad strategi för planering, design och installation.

Funktioner

  • Öppen, naturlig estetisk elegans
  • Elegant design med infällda enkelpunktsfästningar i rostfritt stål
  • Flexibelt modulsystem
  • Manuell och helautomatisk styrning
  • Hållbarhet: omfattas av miljöproduktdeklaration (EPD) enligt ISO 14025 och EN 15804