Varitrans Compactline rörliga glasväggsystem

Oavsett om det är öppet eller stängt, skapar Varitrans en rymlig stämning med sina rörliga, ljusinsläppande glaspaneler, som skiljer funktionella zoner utan att skärma av med synliga barriärer. Med den enkla bekvämligheten med Varitrans Compactline kan elementen flyttas snabbt och pålitligt - antingen manuellt eller helt automatiskt med ComfortDrive-systemet och smart buss-teknik. Det rörliga väggsystemet med sina skräddarsydda böjda profiler utstrålar excellens med sitt eleganta hantverk, attraktiv design, solid robusthet och hållbar kvalitet.
 

Varitrans

Flexibel rumsdelning med transparenta fördelar

Varitrans-glaselement från DORMA Hüppe ger en fri bild av det utsträckta utrymmet medan de förblir nästan osynliga för det avslappnade ögat. De individuellt manövrerade glaselementen kan användas för att skapa en variabel och transparent rumslayout eller en elegant och säkert stängd ingång. Resultatet är rum med en naturlig atmosfär, lockande elegans och generös rymlighet.

Varitrans

Användarvänlighet från manuell till helautomatisk

Det finns två operativsystem som passar dina ansträngningsbesparande krav: standard manuell drift eller vårt premium helautomatiska styralternativ ComfortDrive. Detta helautomatiska styrsystem förflyttar panelerna med en knapptryckning, vilket garanterar enkel och snabb hastighetspositionering.

Varitrans

Ljudråd helt från den första planeringsfasen

Vare sig det gäller en ny byggnad, en ombyggnad eller en renovering, kommer beslutet till förmån för ett rörligt väggsystem med DORMA Hüppe att säkerställa att du skördar fördelarna med hög produktkvalitet i kombination med rådgivningskompetensen hos vår erfarna, hjälpsamma personal.

Vi hjälper dig i ditt specifika projekt med individuellt stöd och avancerade arkitektoniska verktyg för att säkerställa en helt integrerad strategi för planering, design och installation.

Funktioner

  • Rörligt glasväggssystem med skräddarsydda böjda profiler
  • Multifunktionell konfigurationsflexibilitet: rak linje, vinklade eller polygonala layouter.
  • Manuell och enkel helautomatisk styrning
  • Lågt ljud tack vare precisionskonstruerade skenor av aluminium
  • Hållbarhet: omfattas av miljöproduktdeklaration (EPD) enligt ISO 14025 och EN 15804