Variflex Glas - Transparent ljudisolering

Variflex Glas kombinerar två mycket önskvärda egenskaper: transparens och ljudisolering.
Rums-avdelningarna som tillhandahålls av detta rörliga väggsystem erbjuder därför de två fördelarna med generös rymlighet samt imponerande ljuddämpning med reduktionsgrader på upp till Rw 52 dB (laboratorievärde per EN 10140).

Dess andra styrkor inkluderar enkel kombinerbarhet med Variflex 100-element, vilket skapar ett system av enhetlig elegans med alla tekniska fördelar från en äkta rörlig vägg från Variflex.

Praktiskt - med smarta inre persienner

Variflex Glas är utrustat med inre persienner som ger dig den ultimata flexibiliteten.

Eleganta persienner för integritet när de är stängda eller öppna för insyn. I "bottom up" -versionen kan de justeras individuellt för optimal ljusincidens, med det extra alternativet för ett fast mellanstopp (t.ex. för att skapa en fanlight-effekt).

Växlingsbart magerglas - flexibel diskretion

Öppen för visning eller insynsskyddad för integritet? Magic Glass erbjuder båda. Med en knapptryckning - på väggen eller på fjärrkontrollen - kan du förvandla glaset till ogenomskinlig.

Det är en lösning som inte kan vara mer praktisk för applikationer där transparenta samt ogenomskinliga båda är önskvärda ibland.

Dorma Variflex glas

Variflex och Variflex Glas - en utmärkt kombination

Blandningen av ogenomskinliga Variflex 100 och transparenta Variflex Glas-element erbjuder enorm flexibilitet för kreativ inredning.

De två elementtyperna är helt kompatibla och kombinerar transparens och ljudisolering med god effekt.

Funktioner

  • Transparens i kombination med ljudreduktionsgrader upp till Rw 52 dB.
  • Super-smal ramkonstruktion: vertikal 30 mm, horisontell 118 mm
  • Växlingsbart magerglas - använd bara en väggomkopplare eller fjärrkontroll för att byta från kristallklart till ogenomskinligt (tillval)
  • Smarta inre persienner för visuell integritet vid behov (tillval)
  • Kan kombineras med Variflex 100
  • Halvautomatisk och helautomatisk drift