Variflex ComfortDrive för högklassig kontroll

Variflex ComfortDrive-modellen med avancerad bussteknik erbjuder den ultimata kvalitetskontrollen. Detta helautomatiska styrsystem förflyttar panelerna med en knapptryckning, vilket säkerställer höghastighetspositionering för hastigheter upp till 250 mm / s, med exakt tätningslistförlängning för att klämma fast elementen på plats. Förutom standardfunktionerna kan du också programmera i individuella positioner och personalkontroll-lägen.

Anpassade styr- och programmeringsfunktioner

Helautomatisk manövrering från en kontrollpanel, Premium pekskärmskärm (tillval), och snart även från en smartphone-app. Förutom standardfunktionerna "Öppna", "Stäng" och "Stopp" kan specialpositioner som "Personal" (1-panel öppen), "Gapped" och andra fritt valda arrangemang programmeras och implementeras individuellt.

Naturligtvis säkert om det hindras

Det är den smarta tekniken som gör Variflex till ett speciellt rörligt väggsystem. Framgången härrör från en smart kombination av en mängd intelligenta detaljer.

Den integrerade övervakningsfunktionen i ComfortDrive-systemet stoppar och vänder partitionen vid kontakt med ett hinder.

Hög körhastighet

Förbättrad bekvämlighet tack vare snabba öppnings- och stängningshastigheter.

Det helautomatiska ComfortDrive smarta styrsystemet flyttar Variflex-elementet i läge med hastigheter upp till 250 mm / s med exakt tätningslistförlängning för att klämma fast dem på plats.

Funktioner

  • Helautomatisk drift från en kontrollpanel, Premium pekskärmskärm (tillval), och snart även från en smartphone-app
  • Enkel bekvämlighet med snabba öppnings- och stängningshastigheter på upp till 250 mm / s
  • Smart bussteknologi med anpassad programmering
  • Pålitlig säkerhet med systemstopp och backning vid kontakt med hinder
  • Kombinerbar med ogenomskinliga och transparenta Variflex-partitioner
  • Smal spårprofil
  • Rörbar vägg manuellt manövrerbar vid strömavbrott