Variflex 100 blockvägg

Det är den smarta tekniken som gör Variflex till ett speciellt partitionssystem. Framgången kommer från den smarta kombinationen av en mängd intelligenta detaljer. Olika paneltyper möjliggör anpassning till ett brett spektrum av applikationer.

Spårsystemen är så mångsidiga att en partition enkelt kan monteras i ett litet utrymme. Den sofistikerade paneldesignen i DORMA Hüppe Variflex garanterar imponerande akustisk isolering - ett övertygande koncept baserat på ett verkligt ”ljud” -system.

Dorma Variflex 100

Partitionslayout anpassningsbar till valfri rumsgeometri

Med sina olika paneltyper kan Variflex-systemet anpassas till nästan alla typer av applikationer inom de mest olika områdena för kommersiell användning.

Oavsett om du vill uppfylla exklusiva designkrav eller införa dörrar eller olika fönstertyper, erbjuder DORMA Hüppe Variflex rätt lösningar för alla typer av detaljkrav.

Dorma Variflex 100

Användarvänlighet från manuell till helautomatisk

Det finns tre operativsystem tillgängliga för dina ansträngningsbesparande krav: standard manuell drift, halvautomatisk drift (ComforTronic) eller vårt premium helautomatiska styralternativ (ComfortDrive). Detta helautomatiska styrsystem förflyttar panelerna med en knapptryckning, vilket garanterar enkel och snabb positionering för panelerna i stängningslinjen.

Dorma Variflex 100

Ljudråd helt från den första planeringsfasen

Vare sig det gäller en ny byggnad, en ombyggnad eller en renovering kommer beslutet till förmån för ett DORMA Hüppe-partitionssystem att garantera att du skördar fördelarna med hög produktkvalitet i kombination med rådgivningskompetensen hos vår erfarna och hjälpsamma personal.

Vi hjälper dig i ditt specifika projekt med individuellt stöd och avancerade arkitektoniska verktyg för att säkerställa en helt integrerad strategi för planering, design och installation.

Utsläppstest enligt till de senaste testkriterierna uppnådde endast referensvärde TVOC 57 μg / m³.

Funktioner

  • Superstabil design (stål-aluminiumkonstruktion)
  • Låga specifika vikter per enhet för enkel hantering och uppenbara strukturella fördelar.
  • Ljudreduktionsgrader upp till Rw 59 dB med optimerade profiler och tätningar.
  • Variflex och Variflex Glass kan kombineras för en partition som erbjuder både ljudisolering och transparens
  • Manuell, halvautomatisk och helautomatisk styrning
  • Brandskydds certifikat enligt EN 1634-3 som standard
  • Hållbarhet ingår: omfattas av miljöproduktdeklaration (EPD) enligt ISO 14025 och EN 15804