Blockväggar från Dorma Hüppe

WINAB är ensam skandinavisk återförsäljare av blockväggar från välkända DORMA Hüppe. Dormas program - sida vid sida med våra egenproducerade blockväggar - ger oss förutsättningarna att möta en växande efterfrågan på flexibla vägglösningar för hotell, konferensanläggningar, skolor och andra offentliga miljöer.

Väggystem för omfångsrika miljöer

Dorma Hüppe erbjuder ett brett program av attraktiva och funktionella lösningar för effektiv rumsindelning.

Programmet, som omfattar system för omfångsrika miljöer som t.ex hotell, mässhallar, konferenscentran, universitet och andra stora samlingslokaler, kompletterar på ett utmärkt sätt våra egna blockväggslösningar. Systemen kombinerar modern arkitektur med det senaste inom väggtekniken.

Dorma Hüppes produktserie Variflex omfattar blockväggar för de flesta ändamål. Programmet innehåller manuella, hel- och semiautomatiska blockväggar där vi tillsammans med Dorma kan forma lösningar skräddarsydda efter kundspecifika krav.

Variflex ger oss också tillgång till blockväggar för lokaler med extrema takhöjder. Vi kan utan problem leverera väggpaneler med en höjd av över 12 meter.

Dormas konstruktion ger också positiva effekter på ljudreduktionen. En Dorma Hüppe-vägg erbjuds i ljudklasser upp till Rw 60 dB.

Helglasade blockväggar

Ett högintressant och populärt alternativ är Dorma Hüppes Varitrans, helglasade blockväggar som ger ett spektakulärt blickfång till varje miljö.

De helglasade blocken skapar förutsättningar för en smidig och funktionell lokalindelning med bibehållen känsla av rymd och ljus. Ljudklass upp till Rw 52 dB.

Mer info

Besök Dormas hemsida för specifikationer och nedladdningsbara filer.

www.dorma-hueppe.com

 

Variflex Glass

Variflex

Blockväggar för lokaler med höga takhöjder och höga krav på ljudreduktion.

Varitrans

Helglasade högexklusiva blockväggar ger ett spektakulärt blickfång i varje miljö.